Bestuur

Diane Breugelmans

Diane Breugelmans

verantwoordelijke voor dans en turnfeest

Werkzaam als administratief medewerker in de school voor Buitengewoon onderwijs te Kalmthout. Ze is haar sportieve carrière gestart bij toenmalige turnkring Wilskracht in 1968 en is sinds 2003 danscoach bij turnkring GymKa. Tijdens de periode bij Wilskracht is duidelijk geworden dat haar voorkeur uitging naar alles wat met muziek en dans te maken had. In 1998 is ze begonnen met dansles te geven aan kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar. In 2000 heeft ze haar diploma ‘initiator in de jeugdsport’ behaald en momenteel geeft ze samen met Inge les aan dansers van 18 jaar. Jaarlijks schoolt ze zich bij in de nieuwste trends en breidt ze haar bestaande kennis uit tijdens o.a. de kaderdag dans van Gymfed en cursussen van Danspunt.

Pieter Brosens

wedstrijdleider voor de Tumbling en Trampolinewedstrijden
Momenteel werkzaam als Proces Operator bij ExxonMobil Raffinaderij Antwerpen in full-continu systeem. Ik startte mijn turncarrière bij Turnkring Vlug en Blij te Essen, maar kwam in 1999 over naar GymFasia waar ik de meisjes trainde. Ik behaalde mijn initiator diploma in 2001 en specialiseerde me vanaf toen in de discipline tumbling. In 2002 werd Ik jurylid Tumbling en in 2007 behaalde ik mijn diploma “Trainer B Tumbling”. Van 2008 tot 2018 was ik lid van de Denkcel Tumbling bij de GymFed. Nu ben ik binnen de federatie actief als wedstrijdleider voor de Tumbling en Trampolinewedstrijden. Ik zetel sinds kort ook voor de turnkring in de sportraad van de gemeente Kalmthout. Ik coach momenteel het Tumble Team. Ook ben ik reeds verschillende jaren actief als materiaalmeester in het bestuur.
Name Goes Here

Name Goes Here

Position

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.