Inschrijven

Normaal kan Je eerst een keer proberen en wanneer je je goed in je vel voelt, schrijf je in. Voor de meeste groepen is er een sterke vraag, waardoor de groepen snel volzet zijn. Hiervoor zetten wij vanaf  1 juni de wachtlijst open om zo een plaatsje te kunnen bemachtigen binnen een groep.

Het is mogelijk om je kind terug  op de wachtlijst te plaatsen voor het volgende seizoen 2024-2025 ! 

Voor nieuwe leden van recrea-groepen (met uitzondering, herenconditie, BBB en bewegen op maat) werken we met een wachtlijst. Via de wachtlijst maak je een registratie voor het nieuwe seizoen. Je kan je voor meerdere groepen op de wachtlijst zetten. Dit is echter GEEN inschrijving. Nadat de huidige leden hebben kunnen inschrijven in juli, wordt in augustus de wachtlijst verwerkt. Half augustus verneem je via e-mail of er plaats is in de gekozen groep(en) en kan de inschrijving vervolledigd worden. Is er geen plaats in de gekozen groep(en, dan brengen we je op de hoogte van je positie op de wachtlijst en maak je kans in de loop van het seizoen om nog aan te sluiten.

De inschrijving is pas definitief nadat je een uitnodiging tot betaling hebt gehad.

Online inschrijven eigen leden

Vanaf 1 juli kunnen de leden van Dynamika online inschrijvingen via Gymfed-account.

 Online inschrijving nieuwe leden

Vanaf 15 augustus zullen de  mama’s en papa’s van nieuwe leden een mail ontvangen of ze een plaatsje hebben kunnen bemachtigen via de wachtlijst. Wanneer je kan deelnemen aan een groep zal je een mail ontvangen om u kind in te schrijven via de online inschrijvingen. 

Belangrijk: Je kan ENKEL je kind inschrijven na het ontvangen van een inschrijvingsmail 

Informatief:
Wanneer het bedrag per lid meer dan € 120 bedraagt, mag je in 4 schijven betalen. Na het eerste deel bij inschrijving, verwachten we de volgende schijven in december, februari en april.